Eerste symposium ProPark-onderzoek 30 juni!

plaatje_website

Op vrijdagmiddag 30 juni 2023 organiseren wij ons allereerste symposium over het ProPark onderzoek! Een middag vol informatie en wetenschap over de ziekte van Parkinson en hoe het ProPark onderzoek bijdraagt aan de behandeling van morgen. Er zullen verschillende lezingen gegeven worden met interessante onderwerpen die te maken hebben met het onderzoek. Kunnen de darmen ons misschien verder helpen om kennis te vergaren? 

Tijdens het symposium zullen we u uitgebreider informeren over de inhoud van de studie en is er gelegenheid om vragen aan ons te stellen. Tevens zijn er paneldiscussies met onder andere prof. Bob van Hilten en dr. Wilma van de Berg, zo is er ruimte om mee te denken. Tussendoor kunt u genieten van muzikale intermezzo’s en is er gratis koffie, thee en fris.

Wanneer en waar?

Datum: vrijdagmiddag 30 juni 2023

Tijd: 12:45 – 16:30 uur

Locatie: Amstelzaal, Amsterdam UMC, locatie VUmc, De Boelelaan 1117

Bent u enthousiast geworden? Dan bent u van harte welkom! Het symposium wordt ook online aangeboden, dus mocht het niet lukken om te komen, dan kunt u het symposium bijwonen vanuit huis.

Voor zowel fysieke als online deelname kunt u zich aanmelden via onderstaande knop. Na registratie krijgt u een mail met uitgebreidere informatie over de route en over hoe u het symposium online kunt bijwonen.

Hopelijk tot ziens op 30 juni!

2 reacties

  1. Gerard van der Ploeg op 4 juli 2023 om 05:40

    Wat ben ik blij dat ik mee mag doen als proefpersoon in dit onderzoek. Daardoor ben ik tenslotte uitgenodigd voor dit symposium en kom ik in contact met zoveel interessante mensen. Daarbij nog heel veel geleerd door het luisteren naar alle sprekers die voorbij zijn gekomen. Doktoren en professoren die niet alleen maar onderzoek doen maar ook nog uitstekend in de communicatie zijn en hierdoor in staat zijn om uitgebreide en duidelijke uitleg te geven over waar ze mee bezig zijn en hoever ze in het onderzoek zijn. Geweldig om naar te luisteren. Bedankt daarvoor.

    Een aspect zou ik graag willen uitlichten en dat gaat over het gedeelte van de slaap. Hier werd gesproken door Ysbrand van der Werf. Ik heb mijzelf aangemeld voor onderzoek aangezien ik op geleide van de inhoud van mijn dromen beweeg, zoals Ysbrand dit zo mooi verwoordde tijdens zijn uitleg. Graag zou ik willen weten of mijn aanmelding is doorgekomen. Zelf heb ik een risico op Parkinson aangezien ik in mijn jonge jaren in contact ben gekomen met chemicalien vanwege het werken in de bollen. Ik maak mij dus wel wat zorgen over dit slaap gedrag en wellicht kan ik ook nog helpen door met dit onderzoek mee te doen.

  2. Wim D op 31 juli 2023 om 12:02

    Waar blijven de opnames van deze middag?

Laat een reactie achter

Profilering van Parkinson

Deelnemende ziekenhuizen:
Amsterdam UMC, locatie AMC
Amsterdam UMC, locatie VUmc
Erasmus Medisch Centrum
Leids Universitair Medisch Centrum
Meander ziekenhuis, locatie Amersfoort
St. Antonius ziekenhuis, locatie Woerden