Eerste symposium ProPark-onderzoek 30 juni!

Op vrijdagmiddag 30 juni 2023 organiseren wij ons allereerste symposium over het ProPark onderzoek! Een middag vol informatie en wetenschap over de ziekte van Parkinson en hoe het ProPark onderzoek bijdraagt aan de behandeling van morgen. Er zullen verschillende lezingen gegeven worden met interessante onderwerpen die te maken hebben met het onderzoek. Kunnen de darmen ons misschien verder helpen om kennis te vergaren? 

Tijdens het symposium zullen we u uitgebreider informeren over de inhoud van de studie en is er gelegenheid om vragen aan ons te stellen. Tevens zijn er paneldiscussies met onder andere prof. Bob van Hilten en dr. Wilma van de Berg, zo is er ruimte om mee te denken. Tussendoor kunt u genieten van muzikale intermezzo’s en is er gratis koffie, thee en fris.

Wanneer en waar?

Datum: vrijdagmiddag 30 juni 2023

Tijd: 12:45 – 16:30 uur

Locatie: Amstelzaal, Amsterdam UMC, locatie VUmc, De Boelelaan 1117

Bent u enthousiast geworden? Dan bent u van harte welkom! Het symposium wordt ook online aangeboden, dus mocht het niet lukken om te komen, dan kunt u het symposium bijwonen vanuit huis.

Voor zowel fysieke als online deelname kunt u zich aanmelden via onderstaande knop. Na registratie krijgt u een mail met uitgebreidere informatie over de route en over hoe u het symposium online kunt bijwonen.

Hopelijk tot ziens op 30 juni!

Laat een reactie achter

Profilering van Parkinson

Deelnemende ziekenhuizen:
Amsterdam UMC, locatie AMC
Amsterdam UMC, locatie VUmc
Erasmus Medisch Centrum
Leids Universitair Medisch Centrum
Meander ziekenhuis, locatie Amersfoort
St. Antonius ziekenhuis, locatie Woerden